hledat

VZNIK A HISTORIE ZNAČKY

Historie profesionální francouzské značky MAQPRO sahá až do 70.let minulého století, kdy došlo ke spojení špiček v kosmetickém oboru, manželů Ninou a Pierrem Brunnerovými, se slavným Michelem Deruellem, tehdejším Make-up Artistou filmových hvězd.

První produkty MAQPRO zkrášlovaly filmové hvězdy jako Elizabeth TAYLOR, Romy SCHNEIDER, Catherine DENEUVE, Gregory PECK, Jean GABIN, Alain DELON nebo Gérard DEPARDIEU.

Během více 40ti let své existence značka vytvořila široký sortiment make-up produktů, které pro svou kvalitu vyhledávají ženy po celém světě, profesionální vizážisté, maskéři ve filmu, tv a divadle i specialisté na filmové efekty, záchranáři nebo kliniky estetické medicíny.

O PRODUKTECH

Produkty MAQPRO nabízí specifická řešení pro všechny typy pleti i různá etnika. Všestrannost produktů dokazuje více než 30 zemí po celém světě, kde je MAQPRO aktivně distribuováno.

Ucelená řada make-up produktů vyniká svou všestranností, vysokou pigmentací, dlouhotrvajícím efektem a možností je míchat mezi s sebou a to nejenom v rámci jednoho druhu produktu, ale i různých produktů mezi sebou a vytvořit tak například make-up ideálního odstínu, konzistence a použití pro daný typ pleti.

Sortiment zahrnuje veškeré produkty od přípravy pleti na make-up po poslední dotek fixačním pudrem.

Mezi výhody značky MAQPRO nepochybně patří i široká nabídka balení produktů. Většina produktů je nabízena v několika možných velikostech obalu od těch, které jsou určeny pro osobní make-up, po velká balení určená pro profesionály.

Sortiment zahrnuje praktické mnohaodstínové palety rtěnek, korektorů, tuhých make-upů či tvářenek i náhradní balení různých druhů sypkých pudrů.

Nabídku make-up produktů pak doplňuje i široký sortiment doplňků jako jsou magnetické palety v mnoha velikostech, houbičky na make-up, pudřenky, ale i legendární čistič na kosmetické štětce nebo přípravky na odličování.

MADE IN FRANCE

  • značka MAQPRO si zakládá na vysoké kvalitě svých produktů a co možná nejvyšším možným množství ingrediencí přírodního původu
  • produkty neobsahují parabeny a splňují přísné francouzské zákonné normy a toxikologické testy
  • produkty nejsou testovány na zvířatech

 

loga_all_not_tested_paraben_france.jpg

ORIGINE FRANCE GARANTIE

Jako vůbec první francouzská kosmetická společnost získalo MAPQRO v roce 2011 prestižní certifikát "Origine France Garantie", který potvrzuje, že veškerý sortiment make-up produktů je vyráběn ve Francii.

 

logo

                                                                                                                                                                                                                                    

na začátek stránky